AKCE říjen - KIA Rio 1,4 CVVT Premium

CB Auto, a.s.

Spusťte motor! Přišel váš čas, abyste dali svému životu větší dynamiku. Dovolte, aby vás zcela nová KIA Rio překvapila. Získá si vás svou snadnou ovladatelností, díky níž si budete řízení maximálně užívat. Prozkoumejte od základu nově navržený design interiéru zcela nového modelu KIA Rio. Jeho interiér je nejprostornější v této třídě a zavazadlový prostor nabízí objem 325 l. Čtvrtá generace modelu nyní přichází s přístrojovou deskou, která je ještě více zaměřená na řidiče, a s vyhřívanými sedadly vpředu pro výjimečný komfort. Ostrý a progresivní exteriér okamžitě zaujme jasně definovanými rovnými liniemi a ladnými plochami, které dodávají vozu ještě osobitější a suverénnější vzhled. Zcela nová KIA Rio je vybavena nejmodernějšími inovacemi. Mezi ně patří nový zábavný a informační systém s plovoucím 7" dotykovým displejem s vysokým rozlišením pro snadné ovládání funkcí audiosystému, navigačního systému a konektivity.

CB Auto, a.s. Vám nabízí prezentační vozy značky KIA RIO 1,4 CVVT Premium.

Stáří 6 měsíců s nájezdem do 28 000 km!

KIA Rio 1,4 CVVT Premium

Původní cena nového vozu: 398 980 Kč

CENA prezentačního vozu pro O+: 323 980 Kč vč. DPH

V nabídce metalické barvy - červená, černá, stříbrná a hnědá

Důležité prvky výbavy:

Automatická klimatizace, vyhřívané sedadla vpředu, vyhřívaný volant, parkovací senzory vzadu + včetně parkovací kamery, 7“ dotyková navigace s multimediálním zařízením včetně autorádia a MP3, 16“ „pavučinová“ litá kola, tempomat, dešťový senzor, přístrojový štít Supervision barevný, LED světlomety vzadu, zatmavená okna od „B“ sloupku dále, kůží obšitý volant a hlavice řadící páky, indikátor řazení, Bluetooth Handsfree, palubní počítač, multifunkční volant, el. okna, el. zrcátka, dojezdové rezervní kolo, přední mlhové světlomety.