odboryplus.cz

Portál plný výhod

Odbory Plus – místo, kde každý odborář z ČMKOS ušetří!

S Odbory Plus můžete cestovat levněji v podobě cenově výhodnějších jízdenek nebo levnějšího benzínu. Rovněž máte možnost využít sekci osobních financí a další bonusy. Můžete také psát Vaše tipy, za co chcete ušetřit!

Nenechte si ujít běžný účet bez jakýchkoliv poplatků za vedení účtu a tuzemské platební transakce, spořicí účet s výhodným úrokem, možnost porovnat si investiční produkty online a spoustu dalších možností.

Využijte možnosti stát se odborářem a nakupovat výhodněji. Odbory Plus – pro každého člena odborové organizace odborového svazu sdruženého v ČMKOS.

Portál www.odboryplus.cz provozuje Českomoravská konfederace odborových svazů ve spolupráci se společností Chytrý Honza a.s.

Českomoravská konfederace odborových svazů (ČMKOS)

Je největší odborovou centrálou v České republice. ČMKOS je dobrovolným, otevřeným a nezávislým demokratickým sdružením 29 odborových svazů, jehož posláním je ochrana mzdových, pracovních a životních podmínek a práv zaměstnanců. Jako jeden ze sociálních partnerů se aktivně účastní tripartitních jednání s vládou a zaměstnavateli v rámci Rady hospodářské a sociální dohody ČR. ČMKOS je rovněž členem Evropské odborové konfederace (ETUC), Mezinárodní odborové konfederace (ITUC) a Odborového poradního výboru při OECD (TUAC). Seznam členských odborových svazů.

Chytrý Honza a.s.

Chytrý Honza představuje řešení osobních financí třetí generace. Pryč je doba, kdy jste museli kvůli každé maličkosti do banky. Pryč je i doba, kdy jste kvůli financím vysedávali v kavárnách s poradci. Nyní vyřešíte vše sami a on-line, v pohodlí svého domova. Informace a nástroje pro financování bydlení, pojištění nebo třeba spoření máte konečně na jednom místě.

odboryplus.cz